Ugrás a tartalomra

A Községi Közigazgatási Hivatal vezetője

Szedlár Péter

Szedlár Péter 1963. május 13-án született Dreán. Az általános iskolát Gunarason fejezte be, majd a 9. és 10. osztály után jogi szakon érettségizett. Az újvidéki Jogi Karon szerzett oklevelet. 1992. 12. 16. óta dolgozik a Községi Közigazgatási Hivatalnál.

A Községi Közigazgatási Hivatalban eltöltött sokéves munkája során a következő feladatokat látta el: Topolya Községi  Képviselő-testületének titkára, a Képviselő-testületi Szolgálat vezetője, kommunális felügyelő, az Általános Közigazgatási Osztály vezetője, az Építésügyi, Lakásügyi-kommunális, Mezőgazdasági, Magánvállalkozási és Vagyonjogi Osztály vezetője, 2004-től pedig a topolyai Községi Közigazgatási Hivatal vezetőjévé nevezték ki, jelenleg is ezt a pozíciót tölti be. 19 éven, azaz közel négy mandátumon keresztül szorgalmazta a jó és színvonalas közigazgatási munkát, amit az említett időszakban a képviselő-testület elé terjesztett jelentések is igazoltak.

A közigazgatási hivatal vezetőjeként a magas szakmai színvonalú ügyintézést, valamint a belső szervezeti egységek és a polgárok közötti jó kommunikáció megteremtését tűzte ki céljául.

Házas, két fiúgyermek édesapja. 


Kapcsolat: Topolya, Titó Marsall 30.

Telefon: 024/715-899

E-mail: peter.sedlar@btopola.org.rs