Ugrás a tartalomra

Harmadszorra is Lake Fest Topolyán

Az előző években nagy népszerűségre tett szert a nyár elején megrendezésre kerülő Lake Fest. A Topolyai-tó félszigetét június 22-én és 23-án újra benépesítik majd a könnyűzenét kedvelő fiatalok és családok.
A topolyai Önkormányzat a kezdetektől a rendezvény főtámogatója, és a sikerekre való tekintettel az idén is hozzájárul a rendezvény megszervezéséhez. Szatmári Adrián, községi elnök és Bicók Tamás, a fesztivál tulajdonosa írták alá a támogatásról szóló szerződést. Szatmári elmondta, hogy fontos számunkra ez a rendezvény, hiszen Vajdaság egész területéről Topolyára vonzza a fiatalokat, növelve ezzel is a város látogatottságát és ismertségét. Hozzátette, hogy ezelőtt két alkalommal szervezték meg a fesztivált, és azt látták, hogy egyre népszerűbb, nő a látogatók száma, ezért úgy döntöttek, hogy idén is támogatni fogják a rendezvényt. 
A szervező, a Green Future Events néhány előadót is már bejelentett, közöttük a Tankcsapda együttest, valamint előzenekarát a Phrenia együttest, akik modern elektronikus metálzenét játszanak. Természetesen számos más előadót is láthat majd a közönség, melyről folyamatosan értesíteni fogják az érdeklődőket. Az idén június 21-én egy ingyenes nulladik nappal fogják indítani a fesztivált a tóparton, majd 22-én és 23-án népesül be a félsziget. A legfrissebb hírekről, a további fellépőkről, illetve a nyereményjátékokról a fesztivál közösségi oldalain tájékozódhatnak, az elővételes jegyek pedig már megvásárolhatóak.

lake fest

Desni baner