Skip to main content

„Lake Fest” po treći put u Bačkoj Topoli

Prethodnih godina veliku popularnost je stekao festival „Lake Fest”, koji se održavao početkom leta. Na poluostrvu bačkotopolskog jezera 22-og i 23-eg juna svi ljubitelji zabavne muzike i posetioci festivala moći će da uživaju u nastupima popularnih izvođača. 
Opština Bačka Topola je od početka glavni pokrovitelj manifestacije, a s obzirom na uspeh i ove godine će doprineti organizaciji manifestacije. Adrian Satmari, Predsednik opštine, i Tamaš Bicok, vlasnik festivala, potpisali su ugovor o sponzorstvu. Satmari je istakao da ova manifestacija je veoma značajna za opštinu, jer privlači mlade iz cele Vojvodine u Bačku Topolu, povećavajući posećenost i popularnost grada. On je dodao da je festival organizovan i prethodne dve godine, a primećeno je da postaje sve popularniji i da se povećava broj posetilaca, pa je doneta odluka da i ove godine podrže manifestaciju. 
Organizator „Green Future Events” je već najavio neke izvođače, među kojima su bend „Tankcsapda“, kao i njihova predgrupa „Phrenia”, koja svira modernu elektronsku metal muziku. Naravno, publika će moći da vidi i čuje i niz drugih izvođača, o čemu će zainteresovani biti blagovremeno informisani. Ove godine festival počinje besplatnim nultim danom 21-og juna na obali jezera, a nastavlja se tokom naredna dva dana, 22-og i 23-eg juna. O najnovijim vestima, ostalim izvođačima i nagradnih igara možete se informisati na stranicama festivala na društvenim mrežama, a ulaznice u pretprodaji su već dostupni za kupovinu.

lake fest

Desni baner