Ugrás a tartalomra

KOMGRAD KV

Az Intézmény hivatalos megnevezése: KOMGRAD KV"

Cím: Korvin Mátyás 18.

Telefonszám: 024/712-510

E-mail cím: komgrad@stcable.rs

Honlap: www.komgrad.com

Közösségi oldalak: facebook - KOMGRAD BAČKA TOPOLA-TOPOLYA


 A Komgrad Kommunális- Lakáskezelő és Építési Közvállalatot 1977. május 16-án alapította a Topolya község képviselő-testülete, mint а közérdekű feladatokat ellátó közszolgáltatói céget, Topolya területén. A vállalat regisztrációját az alapítás pillanatától máig, több ízben hangolták össze az érvényben lévő törvényes rendelkezésekkel, így végül 1989. december 28-án kapta meg mai jogi formáját, kommunális és közérdekű tevékenységi körrel.

Az intézmény közvállalatként látja el a község területén a kommunális tevékenységekhez kapcsolódó közérdekű feladatokat, melyek az általános életfeltételek fenntartásához szükségesek. Ilyen a vízellátás, a szennyvíz elvezetése és tisztítása, a lakossági hulladék elszállítása, a temetkezési szolgáltatás, a közterületek és a zöldfelületek karbantartása, a kéményseprői szolgáltatás, a kóbor állatok begyűjtése és gondozása, valamint az elhullott állati tetemek elszállítása.

A vállalat missziója, hogy folyamatos és megfelelő minőségű szolgáltatást nyújtson községünk lakóinak, különös tekintettel a környezetvédelemre és a felhasználók elégedettségére.