Ugrás a tartalomra

A Községi Elnök kabinetfőnöke

Nada MehakovićNada Mehaković 1956. október 25-én született Šiden. Az általános- és a középiskolát Topolyán végezte. Oklevelét az Újvidéki Egyetem Jogi Karán szerezte meg. 1982. június 21-től Topolya Községi Közigazgatási Hivatalában dolgozik, azzal, hogy a Közigazgatási Hivatal átszervezését követően, 1992-től 1996-ig a Köztársasági Közbevételi Igazgatóságban dolgozott. 1996. június 24-től kezdve ismét a Községi Közigazgatási Hivatalban dolgozik. A Községi Képviselő-testület megbízott titkári, Közös Ügyek Szolgálatának főnöki, Általános Közigazgatási osztályvezetői, Vagyonjogi osztályvezetői, valamint az Építési, Lakásügyi és Kommunális, Mezőgazdasági, Egyéni Vállalkozói és Ingatlanjogi Osztály megbízott főosztályvezetői feladatait látta el ez alatt az idő alatt. 2005. április 1-től 2019. december 30-ig az Általános Közigazgatási és Társadalmi Tevékenységügyi Osztály Vezetője.

2021.08.02-től a Községi Elnök kabinetje külön szervezeti egységében kabinetfőnökként a legösszetettebb feladatokat látja el Topolya Község Közigazgatási Hivatal, a Belső Ellenőrzési Szolgálat, a Helyi Ombudsman Szolgálat munkaköreinek szervezéséről és besorolásáról szóló Szabályzattal összhangban.

Tekintettel arra, hogy évek óta a Községi Közigazgatási Hivatalnál dolgozik, vágya, hogy a Közigazgatási Hivatal folyamatosan fejlődjön és modernizálódjon a hatékonyabb és jobb munkavégzés, valamint a polgárokkal való minél jobb kommunikáció érdekében.

 Házas és egy fiú édesanyja.

 

Elérhetőség: Topolya, Tito marsall u. 30.

Telefonszám: 024/715-899

E-mailnada.mehakovic@btopola.org.rs