Ugrás a tartalomra

Értesítések

Desni baner

Majális utáni takarítási akció

Topolya község Önkormányzata a helyi közösséggel és a Komgrad Közvállalattal közösen a május elsejei ünnepek után, a tóparti sétányon takarítási, virágültetési és szemétgyűjtési akciót szervez, melyre várjuk a polgárok, intézmények és civil szervezetek csatlakozását is. 

Célunk, hogy a tavaszi megújulás jegyében rendbe tegyük tóparti sétányunkat és környékét. 

Gyülekező május 11-én, szombaton 9 órakor a szélmalomnál.

Kérjük, hozzanak magukkal kesztyűt.

Értesítés kullancsírtás végzéséről Topolya község területén

Tájékoztatjuk a polgárokat, hogy a 2024. 04. 25. és 2024. 05. 20. közötti időszakban a zombori ORIS Kft. kullancsírtást fog végezni a város zöldterületein és Topolya község lakott területein.  A kezelést deltametrin és lambda-cihalotrin hatóanyagú készítményekkel hajtják végre. A kullancsírtás kiterjed a város és a lakott területek zöldterületeire, valamint a településeken kívüli kirándulóhelyekre.  Kérjük a méhészeket, hogy a kezelés ideje alatt védjék vagy helyezzék át a kaptáraikat.

Értesítés-családi házak és lakások energetikai felújítása

         Értesítjük Topolya község polgárait, hogy a Topolya község területén lévő családi házak és lakások energetikai felújítását célzó intézkedések 2023. évi társfinanszírozására kiírt, 31-35/2023-V számú, 2023. október 10-én közzétett nyilvános felhívás jelenlegi szakaszában a Bizottság helyszíni szemlét tart, amely során ellenőrzi, hogy teljesülnek-e a polgárok jelentkezéseiben megadott műszaki feltételek.

Mijatov Dávidházi Zita

a Bizottság elnöke

Értesítés a választópolgárok aláírásának hitelesítéséről

Szerbia Alkotmányának 109. szakasza és a köztársasági elnökről szóló törvény 21. szakasza alapján, a Kormány megindokolt javaslatára, a köztársasági elnök rendeletet hozott a Szerb Köztársaság 2022. április 3-án megválasztott Nemzetgyűlésének feloszlatásáról, és 2023. december 17-ére parlamenti választásokat írt ki.

Értesítünk minden érdekelt felet, hogy Topolya Községi Közigazgatási Hivatala is végzi a választási listákat támogató választópolgárok aláírásának hitelesítését.