Értesítés a Tárcaközi Bizottság munkájáról a rendkivüli állapot ideje alatt

Habár a koronavírus-járvány kitörése miatt kihirdetett rendkívüli állapot következtében a Szerb Köztársaságban felfüggesztették az iskoláskor előtti intézmények, az általános és középiskolák munkáját, az Oktatási, Tudományügyi és Technológiai Fejlesztési Minisztérium a Gyermekek, Tanulók és Felnőttek Pótlólagos Tanügyi, Egészségügyi vagy Szociális Támogatását Felmérő Bizottság (Tárcaközi Bizottság) munkájának megszervezését javasolta.

A Tárcaközi Bizottság ügyfelekkel történő munkája online kommunikáción keresztül valósul meg.

A Gyermekek, Tanulók és Felnőttek Pótlólagos Tanügyi, Egészségügyi vagy Szociális Támogatását Felmérő Bizottsághoz beadandó, a felmérési eljárás megindítására vonatkozó kérvény Topolya Község hivatalos honlapjáról tölthető le.

A kitöltött kérvényeket az arpad.mak@btopola.org.rs e-mail-címre kell elküldeni, vagy az illetékes iskoláskor előtti, tanügyi és egészségügyi intézményen keresztül.

A benyújtott kérelmeket prioritás alapján dolgozzuk fel.

A kérelmezőkkel Mák Árpád, a Tárcaközi Bizottság koordinátora tartja a kapcsolatot.

A kérvény benyújtása előtt konzultációt javasolunk a Tárcaközi Bizottság koordinátorával a kérvényhez csatolandó dokumentumokról való tájékoztatás céljából.

Az ügyfelek minden szükséges információt megkapnak a 062 783821-es telefonszámon, valamint az arpad.mak@btopola.org.rs e-mail-címen.