Kurs Front-End Web Development-a u Bačkoj Topoli

S ponosom Vas obaveštavamo da uskoro krećemo sa novom generacijom polaznika kursa Front-End Web Development-a.
Pilot projekat kursa u trajanju od 3 meseca - od marta do maja 2019. je uspešno završilo 18 polaznika. Nakon završetka pilot projekta “Sa IT na Ti” veliki broj zaineresovanih gradjana nam se obratilo, sa željom da i oni, ili neko njima blizak budu polaznici. Iz tog razloga, i iz želje da se što veći broj građana Bačke Topole upozna sa ovim atraktivnim zanimanjem - pripremili smo nastavak projekta.
U novoj sezoni kursa, u planu imamo formiranje dva nivoa kursa, osnovni i napredni. Kurs će trajati 4 meseca, a predavanja će se održavati u prostorijama Skupštine Opštine Bačka Topola jednom nedeljno od 17h do 20h. (dogovorićemo dan koji odgovara većini polaznika u zavisnosti od grupe). Cena kursa je 8000 rsd, koji ce se plaćati u mesečnim ratama od po 2000 rsd.
Partneri kursa su: Kancelarija za mlade Opštine Bačka Topola i Mentit platforma.
Kome je namenjen kurs?
Ukoliko imate ozbiljnu nameru na naučite nešto novo i zakoračite u svet IT-a, i započnete svoju karijeru kroz web razvoj aplikacija, onda je oosnovni kurs idealna opcija za Vas.
Ukoliko već imate određena predznanja iz tehnologija HTML, CSS i JavaScript, te želite da ih unapredite, onda je za Vas idealan napredni kurs.
Šta ćete naučiti na kursu?
Kurs se zasniva na Front-end Web Developmentu.
Kroz predavanja i domaće zadatke koje ćete samostalno raditi, dobićete kompletno i odmah primenjivo praktično znanje iz oblasti razvoja aplikacija pomoću različitih programskih jezika i web tehnologija kao što su: HTML, CSS, JavaScript i jQuery. Odnosno, tehnologije koje su trenutno primenjive na IT projektima i generalno tržištu.
Nakon završetka kursa posedovaćete znanja za:
- Izrada statičkih web sajtova
- Napredno stilizovanje web stranica
- Animiranje grafičkih elemenata na stranici
- Prilagođavanje sajtova mobilnim uređajima (responsive web design)
- Adobe Photoshop (obrada fotografije za web sajt)
O predavaču:
Kurs će voditi dipl. ing. poslovne informatike Nemanja Stojanovic.
Prijave polaznika:
Prijave sa kratkom biografijom šaljite na mail: saitnati@btopola.org.rs

Konkurs je otvoren do 07.Oktobra.