Обавештење

Обавештавају се сви заинтересовани да је задњи дан за предају писмених понуда у затвореним ковертама на расписани Јавни оглас за прикупљање писмених понуда ради  давања у закуп објеката пољопривреде у јавној својини општине Бачка Топола у насељеном месту Томиславци 18.02.2021.год. (четвртак), а да се поступак отварања пристиглих понуда одржава 19.02.2021.год. (петак) са почетком у 12,00 сати у сали мале већнице СО Бачка Топола, ул. Маршала Тита бр.30.

Оглас за давање у закуп пољопривредног земљишта у државној својини у првом кругу у општини Бачка Топола- дигитално јавно надметање

Председник општине Бачка Топола је уз сагласност Министарства пољопривреде, шумарства и водопровреде РС бр. 320-11-904/2021-14 од дана 03.02.2021. год., донео Одлуку о расписивању јавног огласа за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у општини Бачка Топола и расписао Оглас за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини.

Обавештење

Обавештавамо становништво да се недељом неће радити вакцинација становништва

ПРИЈАВА ЗА ВАКЦИНИСАЊЕ ПРОТИВ COVID-19

Обавештавамо све грађане општине Бачка Топола да своју заинтересованост за имунизацију против COVID-19 (вакцинација против COVID-19) могу остварити попуњавањем пријаве на порталу е Управа (www.euprava.gov.rs).

ОПШТИНСКА УПРАВА БАЧКА ТОПОЛА